De Mondige Minima Geldrop-Mierlo
Een initiatief om armoede en sociale uitsluiting in onze gemeente te voorkomen. Gemaakt voor wie het betreft en iedereen die hen een warm hart toedraagt !
Bellen naar het buitenland hoeft niet duur te zijn

Indien u regelmatig, vanaf een vaste telefoon, naar het buitenland (vast of mobiel) belt, kijkt dan eens op www.televergelijk.nl, die vergelijkt de tarieven van alle aanbieders. Neem niet de nummers waarbij staat dat u voor 0 cent per minuut kunt bellen, want die aanbieders gebruiken meestal een “vaag” lokaal tarief en dat is altijd duurder. Controleer de website van de aanbieder voordat u belt.

Het loont de moeite om iedere keer te controleren wie, op die dag, het beste tarief biedt, want de tarieven kunnen snel veranderen. Ik bel bvb meestal voor 2 cent per minuut naar mijn vrienden op Kreta met een starttarief van 4,5 cent !!