De Mondige Minima Geldrop-Mierlo
Een initiatief om armoede en sociale uitsluiting in onze gemeente te voorkomen. Gemaakt voor wie het betreft en iedereen die hen een warm hart toedraagt !
2014 - Huurtoeslag foutief voor huurders Woonbedrijf

Eind maart 2014 gaf ons Woonbedrijf voor een groot aantal huurders een verkeerde huur, een lagere, voor de jaren 2012, 2013 en 2014 door aan de belastingdienst. De fout is inmiddels hersteld, maar het kan tot eind mei 2014 duren voordat de belastingdienst alles verwerkt heeft. Intussen blijven bij u de (herstel)beschikkingen op de mat vallen en enkelen kregen al een (onterechte) beschikking om het te veel gekregen geld terug te betalen. Geld dat onze minima niet kunnen missen. Schrik a.u.b. niet te erg en wacht af. U hoeft waarschijnlijk niets te betalen. Controleer uw eigen situatie op www.toeslagen.nl. Lees hier voor een uitgebreidere uitleg...

2 juni 2014: Toch eerst, onterecht, (na)betalen voor 2013. Dit resulteert in een klacht over de bezwaarafhandeling bij de Belastingdienst. Lees hier